HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Charlotte Petrova

Go down 
AuthorMessage
Charlotte Petrova.

Charlotte Petrova.

Posts : 1
Join date : 2012-02-19

PostSubject: Charlotte Petrova   Sun Feb 19, 2012 7:29 pm*Нина Добрев*

Име
Шарлот Петрова

Години
Изглежда на около 19, но всъщност е на повече от 3000 години.

Раса
Древен вампир

Дарба
Освен, че може да въздейства на останалите свръх естествени същества и хора, Шар може да въздейства и на първородните вампири!


История
Историята на Шар е доста сложна. Нека започнем от самото начало, преди около 3018 години в малка местност, която все още не са били кръстили. Там се родила Шарлот Петрова. Дъщеря на не много влиятелни и богати хора, но това не било от особено значение. Момичето била оригиналната Петрова. Първата сред всичките си двойнички. Но за това по - късно. Семейството на Шарлот трябвало да се мести често, от местност на местност, по неизвестни за Шарлот причини. Така най - накрая те се установяват на местност населявана от върколаци с които сключили сделка, гласяща "Ако искате да останете тук, вечер на пълнолуние, не трябва да излизате от домовете си. Иначе ще умрете". Семейството на Шарлот живяло спокойно в онази местност цели 5 години, докато не се появил Никлаус и семейството му. Шар много се привързала към Клаус, а и той към нея. Когато неговото семейство се забърква в неприятности с върколаците, те са принудени да станат вампири. Единствените вампири, когато някога света е виждал. Но заради голямата си привързаност към Шарлот, Клаус я превръща, веднага след като баща му превърнал него. След това семейството на Клаус се разпада и той заминава със сестра си Ребека и брат си Илайджа далеч от Шар, защото не иска да и' навреди. След около 10 години семейството на Шар бива убито, а самата тя е принудена да бяга, от самата себе си, от същността си. Години след това тя се засича с Клаус и естествено това не било просто среща. Те довършили това, което започнали години по - рано, докато Клаус не се привързва истински към нея и за да я опази и забива кама в сърцето, като я затваря в ковчег, заедно с останалата част от семейството си. След повече от няколко века, някой непознат за Шарлот маха камата от сърцето и' и тя се буди...в 21 век в малко градче на име Мистик Фолс, разбира също така че има и две двонички "Катерина Петрова" и "Елена Гилбърт"!Характер
Шарлот не е като двойничките си: Катерина и Елена. Тя е някак си различна и от двете и няма нищо сходно с нито една от тях. И макар, че е вампир при това първороден Шар е ценител на човешкия живот и би дала всичко за още един ден в който може да почувства истински хладният ветрец лижещ кожата и', която настръхва при допира, умората от това да изкачиш пеш с човешка скорост върха на водопад, по стръмен хълм, и чувството на биещото между гърдите ти сърце, което при голямо напрежение и страх, напира да изкочи, проправяйки си път като разкъса всичката плът, която му пречи. Но с времето се опитва да свикне и вече почти постигна своята цел. И да, преди тя не можеше да се понася, не можеше да понася същността си, но с времето с всичко се свиква нали така!?Но не си мислете, че щом е ценител на човешкият живот, не може да го отнеме без да и' мигне. О даже напротив! Когато и' прищракне Шарлот направо подлудява и нейните "нервни кризи" по - добре да не сте около нея, защото иначе лошо ви се пише. Няма да се подвоуми. Човек, вампир, върколак, хибрид, първороден...точно в този момент няма да има особено значение.


Външен Вид
Шарлот е един, просто прелестен вампир. И макар да има още две двойнички, тя се откроява и от двете. Не само по характер и история, ами и по външен вид, колкото и странно да звучи. Момичето просто сияе всеки път, защото не обръща внимание на проблемите си. Тя има къдрава коса, чиито палави къдрици се спускат до средата на гърба и'. Често обаче вдига прекрасната си коса, на небрежен кок или опашка, или просто захваща двата предни кичура със шнола. Тя е привърженик на естествената красота, за това рядко използва грим, освен ако няма специален повод естествено. Тогава просто няма да я познаете, щом я зърнете. Също така Шар притежава удивителен чифт кафеникави очи, на който никой не може да устои. И макар погледа и' да ви вдъхва доверие, милосърдие и невинност не вярвайте в това, защото Шар далеч не е нито едно от изброените. Оуу, но да не забравяме изящната и' фигура, която винаги е толкова финна и грациозна, че човек трудно би свалил поглед от нея.

Back to top Go down
View user profile
 
Charlotte Petrova
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Subterranean Homesick Blues (Closed, Charlotte Only)
» Charlotte "Charlie" King
» Waldorf,Charlotte

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Начало :: Създаване на Герой-
Jump to: