HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Създаване на Вампир

Go down 
AuthorMessage
Elena Gilbert.
Администратор
Администратор
Elena Gilbert.

Posts : 60
Join date : 2011-12-04

PostSubject: Създаване на Вампир   Mon Dec 05, 2011 7:27 pm

Тук можете да си създадете Вампир.
Back to top Go down
View user profile http://mysticfalls-rpg.bulgarianforum.net
Guest
Guest
avatar


PostSubject: Re: Създаване на Вампир   Sat Dec 10, 2011 4:21 pm

Име: Катерина Петрова♥
Години:19
Раса:Вампир
Дарба: /Най-много две дарби!/
Външен вид: Може да чете мисли чрез допир, може да прилага умствен контрол чрез допир.
Външен вид: Катерина Петрова е висока около един метър и седемдесет сантиметра и тежи около 52 килограма, тя има загадъчна, но въпреки това много красива усмивка, хубави вежди, не много големи розовеещи устни и кафяви очи. Тя има много добро телосложение, прилича на модел. По принцип не се гримирва много. Кат има дълга, кафява, къдрава коса с големи букли.
Характер: Макар и с милото си и невинно изражение понякога, тя изобщо не е такава. Дженифъл е сарказтична, подла, отмъстителна и манипулативна. Тя е перфекционист и не допуска загуби. Тя никога не допуска, да е от губещият отбор, тя е подла кучка и винаги ще направи всичко само, за да не си навлече неприятноси, би предала дори най-добрите си приятели, хората, които обича, за да не е потърпевша тя. Около нея има много лъжи. Обича хората по странен начин, дору не може да се каже, че това е обич, защото не можеш да живееш с някой в лъжи и да твърдиш, че го обичаш.
История: Катерина Петрова е родена в село в България, в бедно семейство, има общо 7 братя и сестри. Тя забременява на 19 без да е омъжена, което не се толелира в онези дни, тогава семейството и я прогонва в Англия, там тя среща мило момче Тревър, което я запознава с Илайджа, който я запознава с Клаус. Той иска да я използва за превръщането си в хибрид, но тя успява да вземе лунният камък и да избяга, скрива се при Тревър и Алис, приятелката на Тревър и дава от кръвта си, за да и зараснат раните, но тя използва случая и се самоубива, така се превръща във вампир, след това отива в Мистик Фолс, където среща братята Салваторе, които тя много харесва, но всички в града започват да пият върбинка, защото убийствата зачестяват и един ден, когато ухапва Стефан в кръвта му е имало върбинка, така я хващат, тя изсценира смъртта си/прави се, че е умряла при пожара в църквата/, за да не я намери Клаус.
Снимка: Нина Добрев
Back to top Go down
Elena Gilbert.
Администратор
Администратор
Elena Gilbert.

Posts : 60
Join date : 2011-12-04

PostSubject: Re: Създаване на Вампир   Sat Dec 10, 2011 4:23 pm

Приета си , Добре дошла в форума!
Back to top Go down
View user profile http://mysticfalls-rpg.bulgarianforum.net
Sponsored content
PostSubject: Re: Създаване на Вампир   

Back to top Go down
 
Създаване на Вампир
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Архив :: Архив-
Jump to: